Fel frisyr i Paris

onsdag, 3 januari, 2018 av Karina Ericsson Wärn

På grund av än det ena än det andra var jag tvungen att boka av min klipptid hos frisören Udda Fåglar i december. Det ledde rätt snabbt till en ovanligt rufsig frisyr och ett enormt behov av att snygga till den. Sagt och gjort. Slank in hos en dyr salong här i Paris. Vilket jag nu ångrar. Bittert. Proportionerna blev helt fel, vilket blivit uppenbart när håret nu växt någon liten millimeter. Detta är nu förstås inte något stort problem, det finns betydligt allvarligare saker att oroa sig för en än den egna frisyren. Men det är ändock ETT PROBLEM FÖR MIG. För tillfället löser jag det hela med hjälp av en sjal. Och om några veckor kan förhoppningsvis proportionerna rättas till en smula igen, hos Udda Fåglar på Södermalm. Under tiden är det bara att stå ut och vänta. Och i eftermiddag skall jag för övrigt bli intervjuad här i Paris om svenskt mode, och det av bästa Daniel Björk och Bon. Det ska bli både trevligt och intressant.

Kommentera