Ny hudvårdsregim

tisdag, 2 januari, 2018 av Karina Ericsson Wärn

Regnet öser ner i Paris, och istället för att arbeta vid tangenterna (som jag borde) så leker jag med tanken på att lägga om hudvårdsregimen. Ut med gamla produkter, in med nya. Surfar runt och hittar alla möjliga serum, oljor och saker som verkar vara intressanta och sköna. Som exempelvis…

 

Lyxkänsla direkt. Ansiktsolja doftande av geranium (pelargon) och apelsinblom. Lovar fukt, lyster och smidighet.

Mirakel. Lösningen för ögon som varit uppe sent och stigit upp tidigt och därför blivit lite (för) svullna. Tonar också ner eventuellt mörka ringar samt minimerar rynkor och andra fina linjer. Sägs det.

Mums. Ett serum fullpackat med nyttig c-vitamin och antioxidanter. Ger lyster och fräschör åt ansiktet, samt skyddar mot giftig omgivning. Typ.

Huvudsaken är håret….varför inte ett schampo med extraordinära kvaliteter.

Well….jag vet hur det kommer sluta. Att jag klokt nog håller mig till mina beprövade produkter som vare sig orsakar utslag eller för djupa hål i plånboken. Det vill säga: Olivtvål till kropp och knopp, olivolja med vatten till ögonmakeup borttagning, Weledas mandelkräm till ansiktsrengöringen, och kroppsolja från Weleda eller L.A. Bruket för smidig väldoftande hud. Och sedan parfym från Byredo eller Annick Goutal…och smink från Dior. Häpp. Fast drömma om förnyelse kan man ju alltid tillåta sig att göra.

Kommentera