Tantpyssel

söndag, 31 december, 2017 av Karina Ericsson Wärn

Gör som den andra granntanten. Pysslar lite. Idag skall hålen i mina Nike AirMax lagas. Otroligt dålig kvalitet på gympaskorna nuförtiden. Nål och tråd får åka fram. Jakten på förnuftiga skor har gått sådär. Under sökandet hittade jag dock en annan trevlig sak: ett armband. Och så fick det bli ett par Babusch, från Libanon. Dessa platta tofflor kommer passa perfekt till min nyårsklädsel bestående vid kjol från belgiskan Sofie D’Hoore och liten kashmirtopp från Diane von Furstenberg. Svart förstås. Mitt gamla Marnihalsband i svart och plastguld får också hänga med, liksom nya armbandet. Champagnen köpte maken igår, och nu står den på kylning. Framåt aftonen bär det iväg till goda vänner. Men innan dess blir det en enkel hemmalunch på ostron. Önskar er alla ett Gott Nytt 2018!

 

Kommentera