Lappar och lagar

torsdag, 28 december, 2017 av Camilla Thulin

Har tagit med mig en pashmina sjal hit, som blivit antastad av pälsänger. Det tar tid och lite pyssel innan man får ihop en snygg lagning på dessa sjalar. Jag har ingen lust att kasta dem p.g.a. några små vidriga hål. Har äntligem fått bukt på dessa avskyvärda kryp, med hjälp av malkulor, som innehåller naftalin. Ett gift, som är helt oveganskt, vilket alla andra malmedel är och det innebär att man kastar en massa pengar i sjön och odjuren förökar sig som vanligt. Det småregnar, typ Aprilväder, då passar det perfekt att lappa och laga, samtidigt, som olika teatersaker avhandlas med datorn. Jag syr på olika små spetsaplikationer på hålen på båda sidorna. Det brukar bli bra och i slutänden tänker man ej att sjalen är lagad och vad gör det, hatar slit och släng.

Kommentera