Kinesisk jul

måndag, 25 december, 2017 av Karina Ericsson Wärn

De senaste åren har vi välkomnat kamrater från olika håll att ansluta på Julafton. Att bara hålla julen inom familjen är inte vår melodi helt enkelt. Julfirandet i år kantades varken av gran eller girlanger, men några få paket blev det. Kim älskar att öppna paket, och är bra på det. Hade slagit in några av hans redan befintliga leksaker i vackert papper och med krullat snöre (snöret är viktigt för Kim). Blev en succé. Småningom bar det av till Le Hibou runt hörnet för en drink, och möte med kamraterna, därefter följde en julmiddag som vi aldrig kommer att glömma på Les Olympiades i Chinatown. Idag återgår allting till det normala, det vill säga arbetet vid tangenterna fortsätter. God fortsättning på er alla

Gamla saker i nya paket = hållbarhetstänk.

Luis och dottern Lydia.


Kommentera