Fransk julafton

söndag, 24 december, 2017 av Karina Ericsson Wärn

Inleder dagen som vanligt, med ett par timmars arbete. Har turen att ha ett otroligt roligt jobb, och den 15 januari 2018 går jag vidare till ett annat roligt och utmanande uppdrag, som VD och Rektor för Beckmans Designhögskola. Granntantens gamla lärosäte. Finner ett otroligt nöje i att arbeta, tycker faktiskt att det är så kul och stimulerande att inte en dag passerar utan att det arbetas mer eller mindre. Nu på julaftonsmorgonen har jag ägnat mig åt att skriva texter till utställningen ”I huvudet på Alexander Lervik”. En designer med bokstavligen många ljuspunkter på sin CV. Utställningen öppnar efter att jag slutat på Kulturhuset Stadsteatern, men det innebär inte att jag inte fullföljer min plikt med att författa texter som skall ge publiken en förståelse för – och inblick i – Alexander Lerviks kreativa process.


Efter tryckandet på tangenterna blev det en tur till Marché Saint Germain för inköp av lite nötter och torkad frukt. Tände också ett ljus inne i L’Eglise Saint Sulpice. Tankarna gick till min pappa Bo som avled 49 år ung för trettio år sedan. Du finns alltid i våra tankar! Nu blir det snart dags för lite julfirande med nära och kära. God Helg önskar jag er alla!


Kommentera