Svenska Akademien

torsdag, 21 december, 2017 av Karina Ericsson Wärn

Vilken heldag! På förmiddagen var jag på Beckmans för en överlämning, den nu tidigare rektorn tog mig igenom en rad dokument och informerade mig på djupet. Sedan blev det en tur hem för ombyta till maxilångt då jag och granntanten var bjudna till Svenska Akademiens Högtidssammanträde. Var en ren njutning att få lyssna till den nya ledamoten Jayne Svenungssons tal till om sin företrädare Torgny Lindgren. Efteråt bjöds det på vin och tilltog. Därefter bjöd granntanten på en hejdundrande middag på Il Tempo för att fira att jag blivit rektor för Beckmans Designhögskola. Och vilken kväll det blev…..Skräddarmästare T Nordin & Fru ThulinSonen Jens Petersen anslöt, till skräddarmästarens stora glädje.

Och efter att My Fair Lady spelats klart för kvällen anslöt Herr Rabaeus

Musse fick lära sig vacker tass.

Nattlektyr, en present från Svenska Akademien. Tackar!

Kommentera