Genomdrag

onsdag, 20 december, 2017 av Camilla Thulin

Nu sitter jag på tåget igen. Denna avgång mot Norrköping var både sen och stökig. Musse sjöng delfinsång för andra hundar på perrongen. Ibland kommer gubbar och klagar på hans sång och säger: din hund är sjuk! Jag kastar tillbaka: tack detsamma! Är på väg till genomdrag av andra akten i repsal av vår musikal Camera. Igår gick vi igenom akt två och hade kostymprov på tjusiga Maria Möller, som ska gestalta Anna Magnani. Min speciella favorit i Magnanis garderob är vår replika av Diors klänning  Chérie från 1947, vilken Magnani ägde. Idag blir det ett kort besök. Skall hem och sätta på mig högtidsdräkt inför besöket på Svenska Akademiens högtidssammankomst kl. 17.00. Då passar vi samtidigt på att fira den andra Granntantens nya fantastiska jobb, som rektor på Beckmans. En skola som jag för övrigt gått 82 – 85. Tror att Rektor Ericsson Wärn kan göra underverk med den skolan.

 

Tjusiga fru Möller i Diors Chérie.

Promenad i Norrköpings fina Folkpark.


Kommentera