Musikalvecka

onsdag, 13 december, 2017 av Camilla Thulin

Nu ä jag ute och reser – igen, just nu på tåget not Norrköping, som verkar funka, yippi! I förrgår flög jag till Jönköping, Smålandsmusikteater, som huserar i det nya fina Kulturhuset Spira. Där ska vi göra den klassiska musikalen On the Town med den fantastiska trion Rennie, Kalle och Hanna. Det var ett mycket angenämt besök. Träffade mina nya kollegor och fick rundvandring i huset. Det kommer att bli jätte roligt och dessutom få titta in i en ny stad för mig, som dessutom ligger vid Vätterns strand. Kom hem med flyget trots snöstorm, hejja Nextjet. Igår tog jag tåget till Norrköping och Östgötateatern, kostymprovningar, kaos hos SJ, 50 minuter sent, hem gick det dock bättre. Nu sitter Musse och jag, som sagt på tåget, igen och kommer förhoppningsvis fram i tid. Vi ska ha provning på Roberto Rossellini i musikalen Camera och plocka tidsenliga plagg till några filmer, som ska göras och ingå i vår uppsättning. 

Förberedelser inför flotta Maria Möllers julkonsert.

Scenografin till Miserablerna

Kostymprov på Christian Zell

Möte med trevliga regissörskan Eva Gröndahl.

Kommentera