Oj, vad tiden flyger iväg!

lördag, 9 december, 2017 av Camilla Thulin

Min tid är verkligen limiterad då jag är på resande fot. Jag blir trött av att fara och flyga. På kvällen blöder ögonen och helst vill man vara tyst. Har dock några goda vänner och väninnor i Malmö, som det är extremt trevligt att träffa, så det är bara att gå in i andra andningen. I förrgår bjöd  konstnär Falkman med make Nai på utsökt thailändsk middag och igår åkte jag hem efter lunch, för att kunna närvara på Johans premiär av My Fair Lady på Kulturhuset Stadsteatern. Innan dess blev det ett inhopp i ateljén, för att möta Svensk Damtidning och en av våra fina kunder och hennes vackra Nobel klänning. I nummer 51 får ni se vem. Idag lördag fick Musse äntligen träffa sin fästmö Aura och spendera helgen med henne, för matte och husse är totalt insyltade i jobb och Nobelleri. Min klänning är klar, Thomas håller på med den 15 meter långa uppläggningen. Gör, som den andra Granntanten, har bara ben, eftersom skorna sitter bättre och det blir inte så varmt, jag har säkert 5 lager av olika tyll, organza och stor underkjol. Annars ägnas dagen åt matshopping – kylskåpet är tömt, tvätt och papper. Imorgondagen är Nobelliserad och måndag morgon flyger jag till Jönköping och Kulturhuset Spira, nya äventyr, musikalen Om The Town, den med megahitten ”New York, New York is a wwonderful town”.

Malmö Operans galanta färgerna Susanne har gjort det igen, målat en japon i paljettfärgen.

Pippins farmor Berthes diskreta hår och coiffe.

Danskapten Tommy Englund provar in huvudbonad och mask.

Manus arbete med On the Town, inför måndagen.

Konstnär Falkman i sin ateljé.

Underbara hemgjorda vårrullar.

Kommentera