Nya flotta festiviteter

söndag, 3 december, 2017 av Camilla Thulin

Mitt i allt jobb virrvarr, så måste jag ägna några minuter åt provningar på min Nobel klänning. Är ju knappt hemma…..Eftersom den sys, så är den första tekniska provningen extremt viktig. För mig handlar det om att jag ska kunna gå ordentligt, om det är släp måste en lite snodd finnas, som jag kan trä på fingret. Midjan får inte vara coctailmini, eftersom vi ska sitta i många timmar och äta och dricka gott. Jag vill ha fickor i kjolen eftersom jag hatar små väskor, som lätt glöms. Det måste vara flott och praktiskt. Nästa festivitet, Akademiens öppnande är en något mer diskret tillställning, dock högtidsdräkt, inte dans. Har bestämt vad det blir, aftonkjol, topp och liten aftonpäls.

Musse, myser som vanligt i de bästa materialen, här i siden till min Nobel klänning.

Kommentera