På väg, igen!

fredag, 17 november, 2017 av Camilla Thulin

Sitter på Arlandabanan mot Malmö, det blev en 12h sejour hemma. Nu väntar en fullproppad dag med provningar på Malmö Operan. Under dessa dagar finns det ingen tid att handla lunch, så då gäller det att hitta en vettig macka utan ost, eftersom jag har en välskött ostfobi, inte att förväxla med allergi. Typ samma idioti, som de som har spindelfobi, det piffiga med våra fobier är att ingen annan blir lidande. För mig innebär det alltid att säga, utan ost tack, eftersom alla maträtter nuförtiden är kryddade med ost, även en chokladmousse kan ha några små parmesan bitar ovanpå. Hursomhaver så är det extremt svårt att hitta en macka utan ost, 90% av alla innehåller ost…haha, jag frågar alltid hur det går med alla stackars laktosallergiker, som faktiskt är allergiska på riktigt! Det har ju ingen tänkt på, skumt när man är så extremt noggrann då det gäller hundar. Fick iallafall fått på en lite skaldjursrulle, vars innehållsdeklaration blev noga genomläst av en tant på resa.


Kommentera