Platta pjuck sökes

söndag, 15 oktober, 2017 av Karina Ericsson Wärn

Nu är det dags igen. Överflyttningen från en säsong till en annan kräver inte bara byte av hudvårdsrutiner, även nya skor behövs. Under strumplösa månader har jag gått fint i mina mockasandaletter från Tod’s med lagom klack. Nu är de lagda i sommarlådan, tillsammans med mina platta Hermès och espadrillos. Till jobbet tar jag mig nu i gympaskor, och när det behövs byter jag på jobbet om till lite flottare inneskor. Tyvärr har alla par i hyllan på jobbet skyhöga klackar, vilka jag går finfint i, men jag behöver absolut ett par platta snyggskor. Också. Så nu har jakten börjat…de här har jag glott på idag hos nätbutiken netaporter som alltid går att lita på. Som vanligt kan jag inte bestämma mig. Till morgondagens ledningsgrupp får det bli mina Marni med klack, och knytblus från Arket.

Kommentera