Perfekt foundation

lördag, 14 oktober, 2017 av Karina Ericsson Wärn

Skrev häromdagen att jag investerat i en dyr nattkräm. Efter några dygn kan jag konstatera att jovisst, den känns bra och skön. Hade kanske önskat mig ett lite mjukare ansikte på morgonen, ett ansikte som jag upplever följer med mandeloljan. Men lyxnattkrämen har ju till uppgift att lyfta och strama till, så det säger sig ju självt att mjukheten får stryka på foten litegrann. Överlag är jag otroligt nöjd. Nöjd är jag också med att ha bytt till min vinterfoundation, Diors Air Nude. Den torrare inomhusluften och kallare utmohustempraturer gör att ansiktet behöver smörjas, inte pudras med en mineralfoundation. Viktigast är att ha en foundation i rätt nyans, i mitt fall heter den 010. Bästa betyget gav en snygg kollega som undrade vad jag hade för magisk foundation. Sade som det var, och att ett litet solpuder behövs också. Vips kom kollegan dagen därpå tillbaks med en liten shoppingpåse med rätta grejerna. Nu är det dags att hoppa i gummistövlarna och åka iväg långt utanför Stockholm på ett hemligt uppdrag med en kollega. Idel spännande saker på gång.

Kommentera