Uppför oss!

lördag, 30 september, 2017 av Karina Ericsson Wärn

Hemmet är en oerhört farlig plats. Igår avled Magdalena Ribbing efter en fallolycka i hemmet. Hon var i full färd med att arrangera en lunch. Nu får vi klara oss utan Magdalena Ribbings sunda förnuft, goda råd och tankar kring vett och etikett. Att många frågor hon har behövt besvara, i många fall har känts helt absurda (kan man bjuda en singel på middag när de andra gästerna är par?) vittnar tyvärr om att folk är rådlösa och kan tänka bakfram samt komplicera det som är enkelt. Fegis, tyckte hon också den var, som inte sade ifrån när någon uttryckte sig rasistiskt eller nedsättande om allt från könstillhörighet till kulturell bakgrund och allt däremellan. Nu får vi uppföra oss på egen hand, utan Magdalena Ribbing. Tack säger vi granntanter, för allt.

Kommentera