Typ tjänstefel

lördag, 23 september, 2017 av Karina Ericsson Wärn

Då jag upptäckte att många av Stockholmgalleriernas utställningar bara varade några dagar till var det bara att byta ut hemmajobbandet mot en gallerironda. Att inte hålla koll på vad som visas när det kommer till konst, design och mode – när man är konst- design- och modechef – vore närmast att betrakta som tjänstefel. Faktiskt. Efter en snabb lunch på finska piroger från Hötorgshallen med tillbehör (hackat kokt ägg och smör) snördes gympaskorna på. Först blev det en tur till klustret vid Hudiksvallsgatan. Och tittar man ut möter man förstås bekanta. Idag Lars Nittve, Hans och Claudia Ruin och så trevliga gallerister i mängd. 


Ovan: Carin Ellberg hos Andréhn-Schiptjenko. Nedan: Antonio Alvarez hos Christian Larsen.

Ovan: Ebba Matz hos Cecilia Hillström. Nedan Kristofer Nilson hos Flach.
Nedan: Maria Nordin hos Magnus Karlsson.

Kommentera