Äntligen helg!

lördag, 23 september, 2017 av Karina Ericsson Wärn

Och så blev det då äntligen helg igen, vilket innebär att jag arbetar hemma istället för någon annanstans. Igår hade vi vernissage igen på Kulturhuset Stadsteatern. MODE I FEM AKTER med spännande alster skapade av studenter från Borås Textilhögskola. Alltid roligt att träffa unga studenter, om inte annat för att man själv blir varse om….alla erfarenheter man har. Under min lediga dag skall jag bland annat svara på intressanta intervjufrågor för fransk tidning, skall också hinna djuptitta i mitt absoluta favoritmagasin  The world of interiörs. Såg faktiskt skymten av en dörr, som gav upphov till en idé för en utställning som vi skall ha sent nästa höst. Gäller att riva ut sidan så att idén inte glöms bort. I övrigt skall det hundpromeneras och matlagas. Och ritas på lite rumslösningar, och räknas lite, och planeras lite….en typiskt ledig dag med andra ord. Ska damma lite också. Kanske.

 

 

Kommentera