Yes!

onsdag, 9 augusti, 2017 av Camilla Thulin

Nu verkar det fungera med mig och mina teleföner. Allt saboterades under en uppdatering av WordPress. Då ändras utseende och tillvägagångssätt. Oftast brukar den andra Granntanten Karina fixa olika fel inom några sekunder, men hon har en Ifån och jag har Samsung, så allt ser lite olika ut. WordPress svarade på frågan jag ställde, skickade den till vår kära webb Martin och givetvis till Karina. Trodde jag löst det de olika informationerna. Man ledsnar ju och struntar i skiten och tar upp det igen, tiden är dessvärre inte oändlig, i synnerhet då allt går åt fanders. Lösningen hittade jag ikväll efter en timmes försök – igen! Såklart det var Karinas mycket tydliga instruktion jag trodde jag redan gjort – tro har definitivt inget med teknik att göra. Hursomhaver är jag hemma i Svedala igen. Hade gärna stannat och myst med Sten, Stina och vår utomhuskisse Ludde – en turkishangora, som någon kastat ut när de åkte hem till Istanbul – i två månader till. Vi har funderat många gånger på att ta hem dem, men vad skulle de tycka om att bitvis vara instängda i en lägenhet med en Musse, som är kattaggo? Nu är det såväl att de matas och sköts av grannar och vänner. De bor inomhus 9 månader om året och har gjort så i 8 år och det har fungerat ypperligt. Att komma hem till ateljén med mina underbara kollegor är inte det sämsta. Hos oss är det full fart med leveranser, webbshop, införsäljning av vår – 18 och planering inför höst – 18. Själv har jag ett sidospår med mina musikaler, Pippin på Malmöoperan och Camera på Östgötateatern. Det ska bli roligt att åka till good old Norpan igen, träffa alla gamla kollegor och bekanta mig med nya kamrater. Så vår höst är mycket spännande med nya utmaningar och uppgifter.


Kommentera