Rensa

söndag, 23 juli, 2017 av Camilla Thulin

Idag har vi gjort något, som tagit flera år till handling, nämligen rensat vårt lilla fina förråd. Varje gång vi kommer hit säger jag nä, nu måste vi städa förrådet och fortfarande har ingenting hänt. Idag släppte min jordbävningsångest och blev istället städångest. Vilket innebar att jag städade huset och Johan rev ut hela förrådet. Det var dags att rensa ut alla båtprylar, köksutrustning vi har dubbelt av, lampor och gamla helt oanvända special beställda gardiner och annat smått och gått. Tackolv slapp vi kasta det mesta. En av våra grannfamiljer med fyra små söta barn ska flytta till större, så mamma Miniver fick komma och ta det hon ville ha, lite loppis helt enkelt. Det känns extremt uselt att slänga glas, porslin och annat ytterst funktionella saker, vi gör det ju aldrig hemma, så varför ska vi göra det här? Härligt att våra fina lampor och kultporslin från armén fick nytt hem. Och äntligen fick vi lite plats i förrådet, hälften slapp stå utanför.


Kommentera