Grilla på koreanska

söndag, 25 juni, 2017 av Karina Ericsson Wärn

På Rue Dragon fanns tidigare en koreansk krog som vi frekventerade under många år. Man fick själv grilla maten vid bordet som var försedd med fiffig gasgrill och effektiv TYST fläkt. Men så stängde man. I lokalen har idag Burberry en flott butik. Men med hjälp av google blev det igår besök hos en för oss ny grilla-själv-korean på 39 rue Montparnasse. Gott och billigt. Fast inte lika bra som vårt gamla ställe. Ikväll blir det dock lite lyxigare, middag på Lutetia. Men före det: en promenad. Och något nattsudd får det inte bli för imorgon kommer en taxi och hämtar upp kl.05.00 för vidare färd ut i världen och ett par intensiva men vansinnigt roliga arbetsdagar.

Panthéon vibrerar i värmen.

Koreansk barbque.

Utsikt från krogtoan.

Kommentera