Pasta med broccoli

söndag, 29 maj, 2016 av Karina Ericsson Wärn

Lagar mat igen. Är så illa tvungen då maken är i Paris, och jag i Stockholm. Under mina bråda arbetsperioder står maken för i stort sett all markservice, från tvätt till matlagning och promenader med Kim. Helt underbart. Allt under förutsättning att vi befinner oss i samma stad såklart, vilket inte alltid är fallet. Ikväll ställer jag mig dock vid spisen, för att svänga ihop en pasta till mig och dottern Lydia. Det blir penne som varvats med ugnsbakad broccoli, rödlök och cocktailtomater. Till det grillad salsicca. Och lite rött. Med betoning på lite, för imorgon väntar tidigt budgetmöte med VD och ekonomichef – följt av fotboll – Stadsteatern vs Dramaten. Hoppsan, fanns visst lite skumpa i kylen, Får ej förfaras!

   
 
  

Kommentera