Input

onsdag, 25 maj, 2016 av Karina Ericsson Wärn

För att kunna putta ut något, måste något också puttas in. Usch vilken grov och fånig variant på svengelska, men vad är det bästa svenska ordet eller begreppet för input? Nåja, ni fattar vad jag menar, För att kunna leverera genomtänkta utställningar, texter och tankar som hänger ihop, så måste man också se till att mata sig själv med nya upplevelser och fakta. Idag skall jag försöka ägna mig åt fortsatt läsning av bland annat Elin Unnes bok Herbariet, parallellt skissar jag på en utställning för 2017, gör ateljébesök och stämmer av olika saker och ting med nia kollegor och producenter. Redan den 16 juni är nästa vernissage, då öppnar vi MODE I SJU AKTER i Galleri 5 på Kulturhuset Stadsteatern. Klockan 17-19 är vad som gäller. Varmt välkommen förstås!

   

  

 

Kommentera