Läsvärt

måndag, 2 maj, 2016 av Camilla Thulin

Jag läser ofta vad Anna Dahlberg på Expressens ledarsidor skriver. Jag tycker alltid hon har vettiga åsikter. Igår tog hon upp hur mycket idrottshuliganerna, isynnerhet fotbolldyrkare förstör i samhället och att det fortfarande får fortsätta. Har själv varit vittne till detta på Götgatan i Stockholm. Sist var det någon fotbollsmatch borta i Globenområdet. Jag trodde att kriget var här. Hovrande helikoptrar, bengaler, skott, rök, sopor, sönderslagna fönster, brandkår, poliser, ambulans och en massa renhållningstekniker. Jag blir alltid lika nyfiken hur mycket en sådan utryckning kostar. Funderar alltid på hur mycket gott man skulle kunna göra för dessa miljoner. Det känns inte riktigt, som om stan har råd med detta, med tanke på alla neddragningar överallt. En mycket märklig ekvation.

image

Kommentera