Rakt ner i fickan

måndag, 11 april, 2016 av Camilla Thulin

Idag var det kollationering på Krusenstiernskagårdens sommarfars, Rakt ner i Fickan, vilken vi gör kostym till. Sammankomsten skedde högst upp i gamla fina Oscarsteaterns restaurang. Alla är samlade, producenter, regissör, scenograf, kostymör, maskör, ljud, ljus, marknad, Kalmar crew och givetvis skådespelarna, som i denna fars är Allan Svensson, Lotta Thorell, Ola Forssmed, Carina Lidbom, Per Svensson, Claes Månsson, Rydellarna och Jeanette Capocci. Regissör Edward af Sillén berättar om sina intentioner och aktörerna läser pjäsen. Det är här man får känsla, för vad vi ska göra. Så nu trycker vi på startknappen och sätter igång. Det ska bli kul, nutid och snyggt är temat. Inga humoristiska kläder, för det drar ner verket, det måste kännas, som på riktigt. Premiären är 30/6 i Kalmar.

image
image

image
image
image

Kommentera