Tv med Asli

fredag, 25 mars, 2016 av Camilla Thulin

Nu sitter vi i Aslis mysiga http://cookingclassesbodrum.blogspot.com.tr restaurangträdgård. Här ska det lagas kronärtskockor, för Kent TV, en lokal tv kanal i Bodrum. Odlerskan är här själv och skalar skockorna med en rasande fart. Asli ska sedan göra den klassiska lilla kronärtskocksbakelsen, kommer inte ihåg vad den heter. Vi ska sedan smaka och taala ur lite. Det känns verkligen hedrande att få vara med på en hörna. Man kan ju spendera långfredagen på ett sämre sätt. Glöm inte att rösta på Johan i Let’s Dance, vi saknar honom här, men vad gör man inte för danskonsten. Nätet är för svagt här, så det går inte att ladda upp några bilder, så i eftermiddag kommer bilderna.
image
image
image
Odlerskan i den rosa skjorta.
image
image
image
image
image

Kommentera