Dansfeber

lördag, 19 mars, 2016 av Camilla Thulin

Och så var det Let’s Dance omgång två igår. I ateljén har det varit mycket Letsdanceri, vi har ju gjort Johans västar och Frölings klänning i veckan och påbörjat en tredje. Denna omgång skulle även Musse delta i direktsändning, som Johans manager. Musse övervakar ofta Johan och Cissi under danspassen. Igår blev vi trevligare bemött än på premiären, allt flöt på fint. Tyvärr åkte Fröling ut, vilket verkligen var trist, konsekven blir sämre TV, Let’s Dance är ju trots allt ett underhållningsprogram. Jag tror att allt är uppgjort från början, eftersom man aldrig får någon kontakt med dem som räknar folkets röster. Johan blev iallafall ytterst förvånad att han inte blev utröstad.
image
image
image
Lite tråkigt i logen.
image
image
image
image
image
image

Kommentera