Hos underbara Malou

torsdag, 3 mars, 2016 av Camilla Thulin

Det finns ett program jag alltid vill vara med i och det är Malou efter tio, på TV4. Malou är en person som är superskärpt, varm, intresserad, påläst, förebild och väldigt snygg! En superstjärna helt enkelt! Idag fick jag audiens, trots prinsfödsel. En gång blev jag avbokad p.g.a. prinsessfödsel….Vi talade om allt möjligt, vad jag gör, att vara rak och pragmatisk, hur det kommer sig att jag tänker som en karl och klär ut mig till kvinna, istället för tvärtom och varför jag avskyr att kallas författare då jag faktiskt är författarinna. För er som har tid och lust sänds detta i morgondagens program på TV4 klockan 10.00.
image

En liten upp piffning av bästa Katarina Göransson.
image
image
image
image

En vindtyrig Thulin tant och en flott Malou.
image
En annan fantastiskt förebild, Veronika och hennes gulliga son.

Kommentera