Ögonen Rinner

tisdag, 5 januari, 2016 av Camilla Thulin

Som de flesta andra Granntanter rinner mina ögon kopiöst då det är kallt. För en sminkmadame, som jag är det ytterst opassande. Att se ut som en Emotant när man kommer till jobbet är väl inte det mest ultimata, kanske om jag vore en gammal punktant, men nu är det inte så. Fick härförleden ett ögon spray av en Granntant, Katarina Gillberg, flott optiker i Växsjö.En snygg kvinna, som liksom vi andra gillar mycket smink. Hennes tips var detta spray – tearsagain. Igår när jag kom till ateljén såg mina ögon inte kloka ut, röda, svullna och jag såg knappt ingenting, vidrigt, för det höll i sig hela dagen. Därför beslöt jag att börja spraykuren idag. Tvättade ansiket rent. Gjorde som det stod, sprayade 2 sprutch i vardera stängt öga på 10 cm avstånd. Det fick verka ett tag, sedan lade jag på min vanliga ögonkräm. Även den fick torka en stund, innan jag sprayade en vända till. Lade på lite foundation, ögonpenna, dock ingen mascara, eftersom jag inte visste resultatet. Jag kan bara säga att sprayet hjälper. Mina ögon rann inte, trots att det är – 9 grader ute. Glädjen är obeskrivlig. Sprayet funkar och jag kan därför verkligen rekommendera denna vara. Har haft problem med rinnande ögon i många år nu och dessutom köpt dyra droppar på apoteket, som verkligen inte funkat. Men som sagt, detta spray funkar!
image

Kommentera