Sol

lördag, 19 december, 2015 av Camilla Thulin

Vad gör man sin första dag på julferien. Vi brukar bunkra och fixa till lite små fel, som uppkommit. Igår blev det därför en tur till Bekos service center. En hylla i kylskåpet vi trasigt. Här finns det nämligen intressanta små workshops, som är samlade på ett och samma ställe. Här renoverar man fortfarande sina saker, men det dröjer nog inte länge förrän det är som i Svedala, raka vägen till soptippen. Jag är ju en vän av att lappa och laga, det känns alltid förkastligt att hiva ut något som kan lagas eller användas. En tur ner på byn, för att inspektera stranden är också ett måste. Just nu är det inte en turist så långt ögat når, byns 15.000 invånare har lite lugn och ro för en gångs skull. Det är bara några få restauranger, som även hållet öppet på vintern, som tur är de bästa. Men det går ingen nöd på oss, för vi har ju ett superkök, där allt kan lagas.
image
image
image
image
image
image
image

Kommentera