Född diplomat

lördag, 5 december, 2015 av Karina Ericsson Wärn

Vissa tillställningar och händelser skall få bli privata. Gårdagens fantastiska middag var en sådan. Bland gästerna än en ambassadör, än en ständig sekreterare. Och så sex hundar, trodde en av gästerna. Fast i verkligheten var de bara två: Kim och Musse. Men genom att de sprang runt så mycket så verkade de helt enkelt vara, ja … flera. Vi kanske inte skall prata så mycket politik, sade maken innan middagen. Helt rätt , svarade jag. Innan förrätten var avklarad hade jag frågat den turkiska ambassadören om vad han tyckte om Putins senaste uttalande ”att gentemot Turkiet kommer vi inte längre att nöja oss med sanktioner”. Född diplomat, hehe. Nåja, nu var ambassadören mer än villig att prata just politik, så det blev en högst intressant afton, kryddad med lite Joyce. Bland annat.Kommentera