Dzień Dobry Warszawa!

lördag, 21 november, 2015 av Camilla Thulin

Tog 07.15 planet till Warsawa imorse. Här är det lugnt som i en filbunke. Planet var mer eller mindre tomt, likaså tåget in till stan. Vädret är grått, dock inte så kallt. Vi bor som vanligt på fina Rialto. Tog en liten tur på stan, för att se vad som händer, julen är på ingång. Shoppade lite makeup och nagellack på Inglot, har flera favoriter därifrån, som måste återinskaffas. Jag gillar Warsawa och Polen överlag. Ikväll blir det flott middag med en fabrik, likaså imorgon. Maten här är sagolik och som svensk har man råd att besöka de absolut bästa krogarna, vilket sällan är fallet i andra metropoler. Det är bara att ta sig hit över en lång weekend. Idag var det svårt att ladda ner bilder, trots topp wifi.
image

image
image
image
image
image
image
image

Kommentera