Teater och Kulturdag

onsdag, 18 november, 2015 av Camilla Thulin

Igår var det en lång arbetsdag, från kl 0700 – 00.30, väldigt kul. Började med tidigt morgonmöte – rammöte – på Stadsteatern med hela teamet kring Kenneth Kvarnströms höstuppsättning. Man presenterar vilka ramar uppsättningen har. Regissör/koreograf Kvarnström berättar om sin uppsättnings idé och visar scenografimodell. Sedan går man igenom hålltider och budget. Intressant att vara med från början och dessutom ha möjlighet ställa frågor. Det ska bli väldigt kul att komma tillbaka till Stadsteatern, det var ett tag sedan, musikalen Hair, kommer dock inte ihåg vilket år. Efter mötet, väntade en heldag på ateljén med pappersarbete. Styrde kosan mot Kulturhuset även på kvällen. Då vankades ett samtal i hörsalen tillsammans med Svenska Akademiens ständiga sekreterare, underbara professor Sara Danius. Det är en fröjd att tala med denna eminenta kvinna, en förebild för oss alla. Den stora hörsalen var utsåld och jag såg en mängd sköna damer och herrar i publiken. Efter vårt samtal om kvinnligt, manligt, kläder och koder blev vi bjudna av den andra Granntanten Karina och litteraturchefen Ingemar Fasth på ljuva Operabaren. Vi blev trakterad herr Dan, som enligt min mening är stans absolut bästa kypare.
image
image
image
image
image
image
Bästa herr Dan
image
Sara och Ingemar
image

Kommentera