Terror och Husfrueri

söndag, 15 november, 2015 av Camilla Thulin

Efter fredagen 13/11 blir inget sig likt. Har försökt följa utvecklingen av det vidriga terrordådet i Paris minut för minut via BBC, CNN, SVT 1 och SR 1. Har bekanta vars ungdomar varit på krog brevid Bataclan….burrrrrrr. Dessvärre hade jag en bestämd känsla att något vedervärdigt skulle hända fredag den 13:e. En god vän har malt om och om igen, att det kommer att hända något avgörande i höst. Vad ska man då göra en dag som denna, jo, något neutralt, så att radion och tankarna kan snurra på, lite husfrueri och rensning. Har sorterat ut en massa utslitna grytor vi inte använder, rensat i några skåp. Begav mig ner till Skanstull och Ringen/Cervera och köpte ett fint tyskt grytset jag spanat in, som kostat 4500, för 1500. Nu har ju Ringen tur, eftersom de inte har hundförbud, vilket gör att jag och Musse går in där ibland, vilket resulterade i denna affär. Passade även på att smita in på Åhléns, smög runt och förväntade mig att en Securitas polis skulle komma och avvisa mig och Musse, eftersom Åhléns City har djurförbud, men icke, vi fick gå ifred. Bunkrade ett gäng stora vinglas 6 st för 99. Här krossas glas i parti och minut, nästan som på en Bouzuki klubb. Kvällen kommer jag att spendera framför TV:n och följa utvecklingen i Paris.
image

Kommentera