Fullrulle!

torsdag, 12 november, 2015 av Camilla Thulin

Ingen rast, ingen ro. Onsdagen rusade förbi väldigt snabbt. Uppe med tuppen, långpromenad med Musse, möte med flotta Kenneth Kvarnström på Kulturhuset Stadsteatern. Hann även titta in till den andra Granntanten och kollegan Maria Patonella. En tur på stan för att returnera förra veckans ”affischkläder”. Handla lite citrusfrukter, tvättstuga – kollektionsmaterial måste provtvättas och sedan utvärderar vi krympmånen – hämta hund och till ateljén. Några timmars fix och ett hastigt besök av underbara Barbro, som langade in några pavor av sitt vita vin Lill-Babs. Sedan lite piff inför advokat Victoria Skoglunds kvinnonätverksträff, jag och Stödan stod för underhållningen, medan Musse gick omkring och mös bland ett gäng fantastiska kvinnor. En underbart trevlig kväll med prat om stil och makeup på vårat sätt. God mat och fina viner serverades. Dagarna tar liksom aldrig slut, önskar att dygnet hade ytterligare 10h, de skulle bli min sovtid.
image
image
image
image
Victoria och Johanna
image
image
image
image

Kommentera