Födelsedagskalas

fredag, 30 oktober, 2015 av Camilla Thulin

Igår fyllde republiken Turkiet 92 år. Enligt tradition firar man det på beskickningarna runt omkring i världen. Johan och jag har glädjen att bli inbjudna. Den här gången tryckte vi in oss på kvällspasset, som utlänning är man inbjuden mellan 12-14, medan turkarna kommer 17-19. Som arbetande mänskor och semiturkar undrade jag om vi möjligen kunde komma den sena tiden, inga problem. Lunch tiden är alltid trevligt, men kvällsmottagningen var fantastisk. Vi möts av dignande buffé och drickbart med turkiska viner, raki och andra drycker. Vi hade nöjet att träffa en massa härliga turkar, som bott i Sverige en längre tid, typ 30/40 år, vi fick många nya underbara kontakter och hade en helt suverän afton. Ett kul avslut på en heldag hos kamraterna på NKDam.
image
image
image
image
image
image

Kommentera