Skvaller

onsdag, 21 oktober, 2015 av Camilla Thulin

Jag hörde ett häpnadsväckande skvaller härförleden. Min källa försäkrade att det var sant och dessvärre tror jag på det. Vår utrikesminister kallade för en tid sedan sina kvinnliga medarbetare till ett trevligt möte. Jag antar att det var diverse diplomater av olika rang, säkert några UD-tanter också. Efter ditten och datten fick damerna några stiltips av utrikesministern: klä er i kostym och undvik att le. Om nu detta är sant, så är det de absolut sjukaste råden jag hört. För det första, varför ska de kvinnor, som inte vill klä ut sig till traditionella män klä sig i mannens klädedräkt? Givetvis ska kvinnan ha kostym om hon känner sig bekväm! Dessvärre är de flesta kostymer inte tillskurna för en traditionell kvinnokropp, vilket gör att 90% av alla kostymer sitter på tok för illa, det är bara att studera de svenska nyhetssändningarna. Varför ska man inte le? När man ler frigörs en positiv energi, vilken smittar dig själv och omgivningen. Dessutom handlar väl diplomati om hyfs. Alla ambassadörer oavsett kön och nationalitet jag träffat har varit extremt trevliga och positiva, som solar helt enkelt. Jag hoppas verkligen att detta skvaller är en lögn, annars måste nog utrikesministern ta sig en riktig funderare över sin position.
image
image

Kommentera