Omvärldsorientering

lördag, 17 oktober, 2015 av Camilla Thulin

Efter att ha rest ett antal timmar igår, kvistade jag bort till ateljén, för att kolla läget. Besöket blev kort och intensivt, nästa anhalt var nämligen fredagsfinalen på Idol ute på gamla Älvsjömässan. Ett ställe jag tillbringat många timmar på, under tiden då vi hade designgruppen Fria Designers i slutet av 80-talet och början av 90-talet. På Älvsjö var de årliga modemässorna. Igår kväll var det någon helt annat. Anledningen varför jag tog mig dit var att vår grupp Army of Lovers skulle uppträda. Blev fascinerad av alla ungar, ungdomar och föräldrar, som slaviskt följer denna extremt proffsiga produktion. Kan faktiskt förstå det. Ungdomarna, som tävlar är mycket fina, sympatiska och duktiga. Kul att se, men jag gick i den långa pausen, efter alla bidrag och Armys show, har ingen ro att vänta i 1h på en omröstning, som jag inte bryr mig så mycket om. Tyckte att alla var bra på sitt sätt. Däremot förvånade det mig att killarna var mer personliga och bättre än tjejerna……
image
image
image
image
image
Med Beata och Hannah

Kommentera