Salong

tisdag, 22 september, 2015 av Camilla Thulin
Efter kostymrep på Uppsala Stadsteater och en snabbtur på stan, 30 minuter, besök hos Antikt, Gammalt och Nytt, för att göra upp en affär, köpa en till polo på Zara och lämna tillbaka ett par strumpbyxor jag köpte innan tågresan till Uppsala infann jag mig en minut före avtalad tid med den andra Granntanten i repan på Kulturhuset/Stadsteatern, kors i taket! Kvällens Salong bestod av 25 ytterst trevliga och flotta damer, många Granntants läsare och 6 frekventa Granntanter – tack för det Ann Marie, Uddan, Ammie, Helena, Margareta och Cecilia (som fick förhinder 5 i 7, vi saknade dig). Kvällens program var visning av utställningen, besök på kostymförrådet och en god 3 rätters middag i Bandlerrummet. En ytterst trevlig afton med högt i tak, många skratt och roliga snack. Välkomna till nästa Salong i höst, om den inte är utsåld. Just nu gick det tyvärr inte att ladda ner några bilder. Ibland undrar man ju vad som händer i cybervärlden, ena timmen funkar det och nästa minut inte alls. …. image image image image image image image image

Kommentera