Diktatorsfruar – första kostym/mask

tisdag, 22 september, 2015 av Camilla Thulin

Min tredje och sista show för hösten, Diktatorsfruar på Uppsala Stadsteater har haft första kostym och mask idag. Genomdraget var verkligen roligt. Regissör Sunil Munshis scenografi är super, likaså hans kostymidéer, som jag tillsammans med teaterns fina kostymateljé förverkligat. Bara några små justeringar och de kommer att vara korrigerade till på fredag då vi har foto. Ateljén gör små sömnadsdetaljer och jag ska fixa med lite smycken och klockor. Sitter just nu på Uppsala pendeln påväg till aftonens Tantsalong på Kulturhuset Stadsteatern med visning av Thulin utställningen tillsammans med Karina och härlig trerättersmiddag kring ett stort ovalt bord tillsammans med våra ärade gäster.
image
Bästa Gunilla Röör/Imelda Marcos, Chatarina Larsson/Margot Honecker och Leila Ben Ali /Lollo Elwin, ni måste se den!

Kommentera