Pustar Ut

söndag, 20 september, 2015 av Camilla Thulin

Det har onekligen varit en händelserik helg, stor vernissage med middag och efterfest på fredagen och premiär på Cabaret igår med middag på favvokrog ett, Il Tempo med vännerna från Stockholm och Malmö. Emellan allt detta underbara, så måste ju livet på ateljén, premiären på Jersey Boys, Uppsala Stadsteater, hushållet och annat smått och gott skötas. Det gäller att vara multitasked, vilket är en av mina specialiteter och dessutom tycker jag att det är roligt och blir sällan uttråkad, mer frustrerad att jag inte hinner med lite mer. Uttrycket mycket vill ha mer passar fint in. Denna härliga soliga söndag ägnas åt tvättstuga,  bunkring av hundgodis, tur till Arlanda för att hämta Musse, Uppsala shopping och en utvärderingsmiddag med den andra Granntanten på favvokrog två, Bistro Süd.
image

image
image
Stödan och Palmklutten.
image

Frk Beata och hr Sandell
image
Fru Holtblad
image
Doktorn och Fru Tingstedt
image
Två kära granntanter och väninnor
image
Chefen Benny håller tal, en hans bästa grenar.
image
image
Cabarets klart mest lysande stjärnor Fru Lindfors och Hr Rabaeus tackar för de mesta applåderna.
image

Kommentera