I afton vernissage

fredag, 18 september, 2015 av Karina Ericsson Wärn

Nu är vi då framme vid dagen med stort D. Ikväll är det öppning i Galleri 3 på utställningen ”Camilla Thulin – Kostymer, korsetter och Army of Lovers”. Klockan 18.00 invignings pratas det av mig, Camilla Thulin och VD Benny Fredriksson. Alla är välkomna till Kulturhuset Stadsteatern i Stockholm. Vernissagen pågår 17.00 – 19.30. Det känns som om vi tänkt på precis allt. Den stora garderoben är bemannad (det regnar ju). Blommor är beställda. Teaterbaren lejd för att sälja bubbel och alkoholfritt. Bord bokade för vip-middagen efteråt, dit långivare och samarbetspartners är inbjudna. Tekniken fungerar. Ljuset är satt. Ljud finns. Några lösa accessoarer har fått larm. Inventarielistan är gjord. Alla avtal är registrerade. Byster har fyllts ut, plagg har strukits och ångats. En lapp till Charlotte Perellis skor saknas (måste komma ihåg detta!).Extra städning är beställd. Nu ska jag bara gå förbi kemtvätten för att hämta min svarta Stella McCartney topp och sedan avverka ett möte – innan jag kan…ta itu med nästa utställning.

 

 Kommentera