Sköna fötter

torsdag, 17 september, 2015 av Karina Ericsson Wärn

Igår var det ingen bra dag, på grund av mänskliga faktorn hade misstag uppstått som inte får uppstå. Men men, saker och ting händer, och det gick att rätta till. Och dagen fick ett enormt bra avslut, middag på Bistro Süd med maken och den andra granntantens make Johan Rabaeus. Det blev en mycket trevlig afton, och inte alls sent. Vilket är ovanligt för oss, men vi har alla mycket framför oss. Imorgon är det vernissage på Camillas utställning, och i övermorgon har Johan premiär på Cabaret. Allt på samma ställe: Kulturhuset Stadsteatern, Stockholm. Till Camillas vernissage den 18/9 kl.17.00 – 19.30 är ni alla varmt välkomna.

Nu över till något helt annat: fötter. Det är absolut skönare att gå i gympaskor, men de senaste månaderna har jag gått omkring i högre klackar av olika slag, tycker min rygg mår bättre av klackarna. Får också en bättre hållning på köpet. Visst, fötterna blir lite tröttare, och det gäller att komma ihåg att ta hand om dem. Nypa lite i dem, massera och fila vid behov. Har hittat en härlig fotkräm som jag applicerar när det är dags att säga godnatt: Deodorising Foot Cream från Dr.Hauschka. Den doftar ljuvligt av rosmarin och salvia och ger torra svala fötter. Rekommenderas! (Och nej, detta är inget dolt reklaminlägg, vi sysslar inte med sånt. Vi tackar alltid nej till prover och annat. Krämen har jag köpt på Åhléns City för 189:-).Kommentera