Première Vision

onsdag, 16 september, 2015 av Camilla Thulin

Morgonflyget till Paris är perfekt, då spenderar man nästan en heldag på mässan. Denna gång försökte man göra det lite vippigt för alla besökare, som åker till mässan år ut och år in oavsett konjunkturen. Dessvärre var köerna och organisationen sämre, än om man registrerat sig som vanligt. Det enda nya är att wifi funkar på vissa ställen, man kan hämta mail, dock inte skicka, instagramma eller granntanta. Mycket besynnerligt, tackolov funkar det bättre på hotellet, tror jag! I Paris är det grått och småkallt, men det spelar ingen roll eftersom vi knappt spenderar någon tid på gator och torg, endast på RER, mässan och krogen. Mässan är som vanligt fylld med mycket intressanta montrar med tyger, accessoarer, tillverkare och diverse ting man behöver som konfektionär. Anders konstaterade mycket riktigt att vi skulle behöva minst 5 dagar, för att titta och undersöka allt vi ville, men nu får vi hålla tillgodo med 3 dagar. Tyvärr funkar ej bildhanteringen här, kanske lite senare? Bilder får väl komma på torsdag, som en liten resumé.

Kommentera