Multitasking

måndag, 14 september, 2015 av Camilla Thulin

Denna dag har haft många olika saker på schemat. Morgonen började med nätshopping till Uppsala Stadsteaters Diktatorsfruar. Sedan var det en tur ut till Arlanda med Musse. Han ska få semester en vecka, på Helenas Hundhotell och umgås med likasinnade. Veckan som kommer blir hysterisk och är icke hundvänlig. Sedan hem en sväng, för att förbereda mig inför pressvisningen på Kulturhuset Stadsteatern. Innan hann jag slinka in på banken en minut. Pressvisningen var mycket lyckad med många sköna kamrater. På vägen hem, lyckades jag hämta min nyreparerade Rimowa resväska på NK, som tappade hjulen i våras (får det hända på en sådan dyr resväska, som bara är två år?), samtidigt som jag letade ned ljus och lykta efter en beige herrpolo, fann den rätta på Zara. Nästa stopp var hemmet, för att stryka och packa ett handbagage och hämta en kasse, för att gå till ateljén och köra lite kontor. Kvällen spenderar jag just nu på China Teatern, första rep med publik på Jersey Boys. Salongen är fylld med en härlig publik. Vår show är super, Bruno, Peter, David och Robert tillsammans med hela ensemblen är fantastiska, det låter så bra. Jag fattar inte hur Bruno orkar, men är man en naturbegåvning så är man, det är bara att gratulera. Bruno gör nämligen Frankie Valli själv. Har jag tur kan jag sova några timmar innan en taxi hämtar mig 05.45, för en tur till tygmässan i Paris.
image
image
Underbara Fru Chefen Ericsson Wärn och fina kollegan Maria Patonella
image
image
image
I gångarna på China Teatern
image
image

Kommentera