Glamm och Härliga Färger

söndag, 13 september, 2015 av Camilla Thulin

Gjorde ett besök på Kulturhuset Stadsteatern med den andra Granntanten, eftersom vi har pressvisning imorgon. Skulle få se utvecklingen på utställningen om mitt ”skapande”. Karina har gjort så fint och har en klar vision, underbart att ha med smarta personer som har total kontroll. Det jag såg var en fantastisk skiss, som ska finliras under veckan. Då ska allt puffas och piffas. Det är extremt intressant att se hur ens skapelser är samma från början till slut, hur allt knyts ihop. Min vurm för folklore, i synnerhet den från långt bort i stan, 1700-tal och The Golden Age of Haute Couture gifter sig med varandra. Mina färgval är ständigt de samma, plagg jag har i min samling har samma form och snitt. Helt enkelt, jag har min tydliga stil och uttryck.
image
image
image
image
image
image
image

Kommentera