Regina – en ständig källa till glädje

lördag, 12 september, 2015 av Camilla Thulin

Dagarna går i en rasande fart med möten, musikaler och byråkrati. Det gäller också att hålla iordning på finanser och papper mitt i fantasi världen. För att hålla kreativitet och fantasi igång krävs det extrem noggrannhet bland räkningar, fakturor, löner och skatter. Mycket av min tid går just åt regelrätt kontorsarbete och snack med bokhållerksan och revisorn, det ingår i entreprenörskapet. Påvägen hem från ateljén har vår gamla väninna Regina Lund öppnat en liten mottagning. Hon healar, helar och spår sina klienter. Den som vill kan också köpa hennes konst. Jag har alltid varit ett fan till Regina, både privat och på jobbet. Hon är en otroligt varm och härlig person. Häromdagen försökte hon få Johan att färga håret knallrött, varför inte, det kanske hade varit snyggt i Cabaret på Stadsteatern, lyst upp det depraverade stycket. Dessvärre var inte Johan sugen, men en dag kanske han faller till föga. Utanför Regina så studio är det alltid glatt, ledsamheterna är lagda på hyllan för länge sedan. Lite glädje förlänger verkligen livet.
image
image
image

Kommentera