Sverige – Malmö

torsdag, 10 september, 2015 av Camilla Thulin

Dagens evenemang har varit ett besök på SVT i Malmö med anledning av utställninfho Har varit gäst hos landets kanske bästa intervjuerska, Ann-Marie Rauer, faktiskt andra gången. Jag tillhör dem som brukar laga mat på lördagarna till hennes eminenta program Sverige. Alltid kul att komma till Malmö, om än så kort. SVT har ju övertagit en av Kockums gamla byggnader sedan flera år. Fick total nostalgi, eftersom jag har jobbat i lokalen innan SVT tog över. Jag kostymerade Ronny Danielssons Malmö uppsättning av musikalen Hair 2002, vilken iscensattes i en av de stora hallarna. Det var under tiden Ronny drev Teater.Nu. Jag och mina kollegor från Malmö hade ateljén utmed husets ”bryggor”. Det var på den tiden då jag hade bostonterriern Eddie och turkhunden Mysan. När vi började vårt arbete på hösten var Mysan vit, när vi slutade var hon grå, ett bestående minne.
image
image
image
image
image
image
image

Kommentera