Fullt Ös

onsdag, 9 september, 2015 av Camilla Thulin

Är inne i slutfasen av tre stora engagemang, Förklädet, Jersey Boys och utställningen på Kulturhuset Stadsteatern.  Tiden rusar iväg och jag hinner knappt sova. Samtidigt måste jag tänka på nya uppdrag som börjar ramla in. Imorse var jag på möte hos en stor affärsadvokats byrå om att eventuellt påbörja ett samarbete. En trevligt och bra möte med en flott kunnig kvinna. Nästa anhalt var hemmet för att hämta Musse, som fick följa med på bokmöte hos min förläggare Alexandra på Bonnier Fakta tillsammans med designchef Annika Lyth och min formgiverska Fia Ekenryd.
Ett konstruktivt möte med färger, innehåll, omslag och tidsplan. Med mig kan det alltid bli lite hursomhelst, eftersom författandet dessvärre inte är min huvudinkomst, vilket ju hade varit drömmen. Men i min värld finns det inte så mycket plats för drömmar – tyvärr – för verkligheten knackar ständigt på dörren och gör dig påmind med ditten och datten. Resten av dagen ägnas åt ateljén och en jätte fin privatkund, som ska gå på flott frackmiddag. Avslutade eftermiddagen på China Teatern med ett besök på syan. Förhörde mig om våra gamla och nya surdegar, vilka verkar ha jäst klart, tackolov. Tyvärr kan inte klädesplagg dölja en mindre bra insats. Bättre att ta tag i gestaltningen och köra den fullt ut. Har varit med så många gånger då man tror att plagget är hindret när sanningen dessvärre är på ett helt annat plan, så är det i teaterns underbara fantasivärld.
image
image
image
image
image

Kommentera