Klänningar och Hantverk

fredag, 28 augusti, 2015 av Camilla Thulin

Gårdagen var proppad som vanligt. Morgonen startade med plock till Göta Lejon, 09.30 provning .med kunder som låter sy en marin middagsklänning i en vacker spets. Nästa anhalt är tygmässa i Nacka Strand. Dagen avslutas hos Landshövdingen på Tessinska Palatset. Hon och hennes kära kollegor har arrangerat en hantverksmässigt för kvinnliga entreprenörer. Försäljning på gården, visning på plan ett och utställning i ďe magnifika salongerna på plan 2. En fantastisk afton med ljuvliga damer, vackra klänningar, coiffer, juveler, sjalar, skrädderiidkareföreningen och allehanda härligheter. På promenaden hem till Södermalm bevittnade jag det mest magnifika fyrverkeri över Skeppsholmen kyrkan.
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Kommentera