Ateljé Pyssel

tisdag, 25 augusti, 2015 av Camilla Thulin

Nu håller allt på att dra ihop sig. Vår shower närmar sig första kostym med stormsteg, imorgon Förklädet. Utställningen håller på att ta form. Den andra Granntanten var förbi som hastigast och tvingade mig att skriva på några avtal idag, samtidigt som jag analyserat vad jag gjort under 10 års tid. Tog med mig alla mina almanackor och gick igenom år för år. Minnet är ju halvdant, har glömt bort en hel del saker jag gjort, men med hjälp av noteringar känns det som om jag har min karriär under kontroll. Mitt i all teater koncentration kom snygga Pamela Andersson på en blixtvisit. Hon behövde en massa nya klänningar inför höstens alla tv framträdande. Hon shoppade loss, så att det stod härliga till, vilket vi är glada för, eftersom våra klänningar och toppar sitter som en smäck på henne. Härligt att ha ambassadörer av Pams kaliber. Just nu går det inte att ladda ner bilder, de får komma om en stund.
image
image

Hr Nordin provar och låter sig inspireras av sina skapelser till Förklädet. Lite upp och ner, det är The Aviatrix kostym.
image
Underbara Pam i vår klassiska klänning Donna.

Kommentera